Select Page

XeTRM

 

De NATUURLIJKE boost van Energie, Humeur,
Darm gezondheid, Concentratie en Spijsvertering!

XeTRM: Ignite your wellbeing

XeTRM is een krachtig poeder dat je oplost in water. Het helpt je energie, humeur, focus, metabolisme en darmgezondheid te verbeteren. Met de handige portie-verpakkingen van 30 sticks kun je XeTRM eenvoudig overal mee naartoe nemen. Zo heb je altijd ondersteuning bij je om op je best te presteren.

Onze website is gericht op het delen van informatie over XeTRM. Je zult meer leren over de wetenschap achter de ingredienten, de voordelen en hoe het je kan helpen om een gezonder en actiever leven te leiden.

Via onze gebruiksvriendelijke bestellink, kun je XeTRM aanschaffen en (waar ook ter wereld) laten bezorgen, zodat je meteen kunt genieten van de voordelen.

Met onze 60 dagen geld-terug-garantie is het uitproberen van ons krachtige product zonder risico!

XeTRM voordelen

✔ Helpt meer energie te krijgen ✔ Helpt bij het kwijtraken van hardnekkige zwembandjes ✔ Helpt bij betere concentratie en humeur ✔ Helpt de  darmen

REFERENTIES

Benieuwd naar wat anderen zeggen over ons nieuwe product? Ontdek hoe XeTRM een verschil heeft gemaakt in hun leven. Van verhalen over positieve energieboosts en verbeterde concentratie tot indrukwekkende resultaten op het gebied van gewichtsverlies, onze tevreden klanten hebben genoeg te vertellen over de voordelen van ons product.

Bekijk deze beoordelingen en laat je inspireren om zelf het verschil te ervaren.

Probeer XeTRM vandaag nog en ontdek hoe het jouw leven kan veranderen!

{

"Ik ben dol op mijn gezonde roze drankje! Het helpt me met mijn gewichtsverlies - ik hield altijd al van frisdrank en snacks. Nu vervangt mijn roze drankje mijn frisdrank en houdt het me weg van tussendoortjes, en ik hou van de energie die het geeft! Ik drink er één in de late ochtend en één in de middag." (vertaald)

Vicky Kauffman – USA

"Ik geniet van mijn roze drankje! Ik drink er één in de ochtend en één in de vroege middag. Ik heb veel energie en ik voel me geweldig!! Ik versla nu de middagdip en heb betere concentratie! Sinds ik dit in mijn leven heb geïntroduceerd, slaap ik ook veel beter!" (vertaald)

Barb Miller – Canada

"Now I understand why it is such a popular drink: it helps with my focus and energy levels and I've noticed that I have less of an urge to grab a snack! It kickstarts me in the morning and helps me through the afternoon-dip. I always have a few of these mobile-energy-sticks with me wherever I go!

Erik Kooy – The Netherlands

"Ik ben zo dankbaar voor XeTRM! Als iemand die niet goed tegen cafeïne kan, is het moeilijk voor mij om een product te vinden dat lekker smaakt, mijn energie op peil houdt en mijn eetlust onder controle houdt. Deze doet het allemaal voor mij. Als bonus bevat het ook nog eens spijsverteringsenzymen en probiotica." (vertaald)

Kirsty Coffient – Canada

Ben je enthousiast over ons product en zou je graag jouw eerlijke getuigschrift op deze website willen zien? Neem contact met ons op! We horen graag van je.

Enkele verpakking (30 sticks)
Wild Berry smaak

XeTRM product pack

Standaard:
slechts $ 1.86 per stick (klik voor bestellen)

Met 2-maandelijks terugkerende bestelling:*:
slechts $ 1.77 per stick (klik voor bestellen)

*De terugkerende bestelling kan op ieder moment stopgezet worden.

Voordeel 3-pack (90 sticks)
in smaak naar keuze

XeTRM two flavors

Voordeel 3-pack geeft 
– $17 (korting en flat-fee verzending)
slechts $ 1.60 per stick (klik voor bestellen)

– $10 met 2-maandelijks terugkerende order*:
slechts $ 1.49 per stick (klik voor bestellen)

*De terugkerende bestelling kan op ieder moment stopgezet worden.

Enkele verpakking (30 sticks)
Crisp Apple smaak

XeTRM Crispy Apple flavor

Normal purchase:
slechts $ 1.86 per stick (klik voor bestellen)

Met 2-maandelijks terugkerende bestelling*:
slechts $ 1.77 per stick (klik voor bestellen)

*De terugkerende bestelling kan op ieder moment stopgezet worden.

Één stick is perfect voor een drinkfles met 300/750 ML vers water.

Klik op de prijzen (hierboven) om naar een voorgevuld winkelwagente te gaan, of klik op de “Nu bestellen” hieronder om naar de algemene bestelpagina te gaan.

Our powerful ingredients

Meer informatieWe hebben verschillende krachtige geschenken van de natuur samengevoegd tot één krachtige drank. We vertellen je graag meer over de individuele ingrediënten die we ook gebruiken in XeTRM.

Cacao, Acai en Blauwe Bes
De drie krachtigste antioxidanten.
Meer informatie

Lactospore – Bacillus Coagulans
Bacillus Coagulans is een veelbelovend probioticum dat aangetoond is de insulinespiegels te verlagen, gezonde cholesterolniveaus te verbeteren en ontstekingen te verminderen. Aanvullend onderzoek heeft aangetoond dat BC het herstel van spieren bij atleten kan stimuleren.
Meer informatie

60+ Sporenelementen
Sporenelementen zijn anorganische voedingsstoffen die worden gebruikt voor vele biologische functies zoals spijsvertering, groei en hormoonregulatie.
Meer informatie

Panax Ginseng-wortelextract
Ook bekend als Aziatische ginseng of Koreaanse ginseng, is een meerjarige plant die al duizenden jaren wordt gebruikt vanwege zijn medicinale eigenschappen in de traditionele Chinese geneeskunde.
Meer informatie

Guarana zaadextract
Een natuurlijk supplement dat al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt vanwege de verschillende gezondheidsvoordelen. Guarana is een plant die inheems is in het Amazonebekken en de zaden bevatten cafeïne en andere verbindingen die verschillende gezondheidsvoordelen kunnen bieden.
Meer informatie

Yerbe Mate bladextract
Yerba mate bladextract, gewonnen uit de bladeren van de Zuid-Amerikaanse yerba mate boom, is een populair natuurlijk supplement dat al eeuwenlang wordt geconsumeerd vanwege de talrijke gezondheidsvoordelen.|
Meer informatie

Groene thee-extract
Groene theebladextract is een natuurlijk supplement afgeleid van de bladeren van Camellia sinensis.
Meer informatie

Stevia
We gebruiken Stevia als natuurlijke zoetstof.

  

Guarana
Lady sitting at roots of a plant
Forest with rays of light from the sun
Cup with matcha tea

Laten we het hebben over de geld-terug-garantie! Geld-terug-garantie? Ja, je hoort het goed, het product wordt geleverd met een tevredenheidsgarantie van 60 dagen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je binnen 60 dagen na de aankoopdatum contact opnemen met de klantenservice en regelen dat je het product kunt terugsturen om je geld terug te krijgen. We begrijpen dat je het product moet openen en gebruiken om het te kunnen proberen…

Dit toont gewoon aan hoeveel vertrouwen het bedrijf heeft
in de kwaliteit van de producten.

60 day money back guarantee

Vragen? Neem contact met mij op!

Whatsapp: +31 10 3 046 046
E-mail: info@XeTRM.info
Linktree

Photo of Erik
DutchUSA

You cannot copy content of this page